ONZE ACTIVITEITEN

Asfalt

Van leveren tot plaatsen

Asfalteren is sinds jaar en dag de hoofdactiviteit van nv Verhoye. Voor een vlotte en professionele plaatsing maken we niet alleen gebruik van een modern en uitgebreid machinebestand. Ook de jarenlange ervaring van ons personeel zorgt voor een vlekkeloze installatie, of het nu om een parkeerterrein, een oprit of een weg gaat.

Klinkers

Betonklinkers en kasseien 

Naast asfalteren is nv Verhoye ook een kei in het gebruik van betonklinkers en kasseien. De mogelijkheden in tuinen, opritten, wegen of parkeerterreinen brengen u vast op steengoede ideeën. Maak uw keuze uit ons ruim assortiment betonklinkers en kasseien.

Renoveren

Ook renoveren zit ons in het bloed. Van affrezen en herplaatsen van asfalt tot het toepassen van slem. Zelfs herstellingen aan betonoppervlaktes en het leveren en plaatsen van epoxy’s nemen we voor onze rekening. Bovendien is verhoye nv exclusief verdeler van Almes-producten.

Wegenwerken

Wegen- en grondwerken 

Verder heeft nv Verhoye ervaring met ‘kleinschalige’ wegenwerken. Zo leiden we het hele proces van uitgraven tot afwerken in goede banen. Net als het onderhoud van bestaande wegen. Of het nu om de publieke, de private of industriële sector gaat.

Parkeerterreinen

Aanleg 

Voor kleine of grotere winkelfilialen of industrieterreinen leggen we ook parkeerterreinen aan. In de ondergrond die u verkiest. Indien nodig installeert nv Verhoye ook de bijhorende rioleringen en putten.

Verhoye NV
Schietspoelstraat 7
8760 Meulebeke
gsm 0496 / 23 75 18
fax 051/40 96 45

www.verhoye.com

info@verhoye.com

VERHOYE 

ASFALTWERKEN | PARKINGS | OPRITTEN